×

Hidden content here..

150+

naših zadovoljnih klijenata iz Srbije i Crne gore, od osnivanja 2005. godine

200+

automobila je tunirano od strane Botta osoblja, u Čačku

50+

svetski poznatih brendova iz auto tuning industrije

Botta Exclusive - Tuning Luksuznih automobila

U današnje vreme, kada je potreba za personalizacijom i željom da se bude različit od drugih veća nego ikada, tuning je postao praktično neizbežna tema kada se spomenu egzotični, sportski ili luksuzni automobili poznatih svetskih brendova.

Tuning

Botta Tuning

Kompanija Botta Exclusive ovim poslom se na tržištu Srbije bave već više od jedne decenije, i slobodno možemo reći da smo jedni od lidera na ovom polju kod nas.

Bilo da Vas interesuju samo aerodinamički dodaci – spojleri, lipovi ili “suknjice”, ili pak nešto ozbiljniji vid tuninga, koji obuhvata i mehaničke modifikacije i unapređenja, Botta Exclusive je tu da Vam pomogne u odabiru i kvalitetno implementira željeno rešenje.

Pored uvoza i prodaje poznatih premijum tuning brendova, kojim se bavimo još od 2005. godine, odnedavno, u cilju obezbeđenja vrhunske usluge i sprečavanja nestručne ugradnje, praktikujemo ugradnju pomenutih tuning delova, po sistemu “ključ u ruke”.

Drugim rečima, ne samo da za kupce nabavljamo željeni tuning deo, već ih pre toga savetujemo o optimalnom rešenju, a zatim vršimo i uslugu ugradnje i farbanja (ukoliko je neophodno), a klijentu preostaje samo da dođe kod nas i preuzme svoj automobil.

I ne samo to, Botta Exclusive klijentima nudi i sve ostale usluge limarsko-farbarskog tipa, pa čak, ukoliko klijent izrazi želju, i kompletnu restauraciju određenog sportskog ili luksuznog automobila.

Aerodinamika

Aerodinamički dodaci odnosno spojleri, lipovi ili “suknjice” su sastavni deo svakog tuninga. Pored svojih aerodinamickih funkcija oni doprinose i agresivnijem izgledu automobila.

  • Spojleri, lipovi, suknjice

Sportsko Vešanje

Botta Exclusive Vam pruža mogućnost da na svom ljubimcu poboljšate perofmanse kvalitetnijim ogibljenjem renomiranih brendova poput KW i ST Suspensions.

  • KW Suspensions, ST Suspension

Izduvni sistemi

Bilo kakvo ozbiljnije tuniranje automobila zahteva i nadogradnju izduvnog sistema. Agresivan zvuk i izgled krajnjeg dela izduva, našim klijentima je uvek jedna od bitnih stavki.

  • Akrapovic, Armytrix, IPE F1

Motor

Ono najvažnije, sam tuning motora je ono što naši klijenti najviše traže. To može da podrazumeva jednostavan "chip tuning" ili mnogo kompleksnije nadogradanja motora.

  • Speedbuster

Enterijer

Nakon svih modifikacija, morate da se osećate dobro u vožnji. Bez dobrih sedišta da vas drže u krivinama i ergonomičnog volana koji ne klizi izruke, nećete uživati u potpunosti.

  • Hamann, Recaro...

Felne

Mnogi kažu da je felna pola automobila. Mi se slažemo! Zato dobro birajte veličinu i dizajn felne, koja se uklapa u linije i stil automobila.

  • BBS, GMP, HRE...
TOP